آشپزی

طرز تهیه شش انداز؛ گیلانی ها چطور درست می نمایند؟

شش انداز در شیراز و زنجان و گیلان و .. درست می گردد و جالب اینکه هرکدام مواد اولیه و طبخ متفاوتی دارد. ما در خبرنگاران زندگی شش انداز گیلانی را انتخاب کردیم و آن را آموزش می دهیم. غذایی که سرشار از مواد مغذی است و قطعا طعم مجذوب کننده آن حالتان را خوب می نماید.

13 آذر 1400

برنج و خواص آن برای سلامتی

خواص برنج و طعم دلپذیر آن موجب شده تا بسیاری از ایرانیان حداقل یک وعده روزانه از برنج استفاده نمایند. این ماده با ارزش که خواص بی شماری دارد، همواره در بین ایرانیان از محبوبیت خاصی برخوردار بوده است.

23 آبان 1400

طرز تهیه کیمچی؛ خوراک مجذوب کننده کره ای

کیمچی خوراک تخمیر شده کره ای است که به کمک سبزیجات و ادویه های گوناگون تهیه می شود.

9 شهریور 1400

ساندویچ مرغ ادویه دار

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع ساندویچ خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

6 شهریور 1400

کالری کیک یزدی، هر عدد کیک یزدی چند کالری دارد؟

خبرنگاران | سرویس سلامت - کیک یکی از خوراکی های پر مصرف بسیاری از خانواده هاست و یکی از میان وعده های محبوب به حساب می آید که معمولا همراه با چای یا شیر مصرف می گردد. همچنین کیک به دلیل فیبر بالایی که دارد باعث سیر شدن می گردد و یک میان وعده خوب برای بچه ها...

26 اردیبهشت 1400

دستور پخت فلافل به روش جنوبی

فلافل اگرچه یک غذای جنوبی است، اما در تمام کشور عرضه می شود و طرفداران بسیاری دارد. دستور پخت فلافل در جاهای مختلف، قدری متفاوت است. ما در این مطلب طرز تهیه فلافل جنوبی را شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

8 اسفند 1399

طرز تهیه خورش قیمه یزدی؛ یک قیمه متفاوت و خوشمزه

در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه خورش قیمه یزدی آشنا کنیم.

4 اسفند 1399

طرز تهیه دسر کرم هلو

کرم هلو دسری بی نظیر که شما و مهمانانتون از خوردن آن لذت خواهند برد. در ادامه به دستور تهیه این دسر خوش طعم توجه فرمائید:

14 بهمن 1399

طرز تهیه سالاد خیار

سالاد خیار یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می گردد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.

16 دی 1399

طرز تهیه قیمه ریزه خوشمزه به سبک شهرهای مختلف

کوفته ریزه یا قیمه ریزه اصفهانی یا همان خورشت قیمه ریزه از جمله محبوب ترین و مشهورترین غذا های سنتی ایرانی است که در بعضی نقاط ایران به کله گنجشکی هم معروف است. با وجودی که طرز تهیه کوفته ریزه یا قیمه ریزه اصفهانی از جمله شناخته شده ترین دستور پخت های...

15 مهر 1399

2 طرز تهیه شربت گل سرخ یا گل محمدی تازه و خشک بدون شکرک و کپک

از خواص گل محمدی در تهیه مربا و دمنوش بسیار شنیده ایم. اما شربت گل محمدی هم یکی از خوشمزه ترین و مفیدترین شربت ها به خصوص در فصل تابستان است. در فصل تابستان تهیه انواع شربت رنگی و گیاهی سنتی ایرانی با عرقیات مرسوم است. شربت گل محمدی یک نوشیدنی بسیار مفید...

27 شهریور 1399

طرز تهیه بیسکویت کوکی کره بادام زمینی ساده و شکلاتی بدون آرد

حتما شما هم تا به حال از خودتان پرسیده اید که کوکی چیست؟ در واقع کوکی به شیرینی گفته می گردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند است. کوکی فانتزی در زیر مجموعه بیسکویت و کلوچه قرار می گیرد و شامل کوکی گردویی، کوکی شکلاتی، کوکی موزی ،کوکی پرتقالی، کوکی خرمایی،...

13 مرداد 1399

20 غذای خوشمزه شمال ایران

1. باقلاقاتقبا شنیدن غذاهای شمال و غذاهای گیلان ناخودآگاه ذهنمان به سمت باقلاقاتق می رود. این غذا در این منطقه به وفور پخته می شود و در میان گردشگران نیز بسیار پرطرفدار است. مواد اصلی باقلاقاتق، غذای محبوب گیلانی ها باقلای رشتی، سیر، تخم مرغ و شوید است.

4 خرداد 1399

تماشا کنید: عجیب ترین تکنیک درست کردن املت در دنیا که به املت گردباد معروف است

در دنیای پرمخاطب فیلم های ویروسی یا Viral، طرز درست کردن غذاها همواره محبوب بوده و هواداران زیادی دارند. به ویژه، فیلم های مربوط به تهیه املت های مختلف در کشورهای گوناگون دنیا به سرعت در سراسر اینترنت پخش شده و بازدیدهای چند میلیونی پیدا می نمایند.

26 اسفند 1398

حقایق عجیب جهان که باید بدانید!

شکی نیست که سیاره زمین انسان را به هیجان وا می دارد و این مورد برای انسان هایی که با چشم خودشان از فضا به کره زمین چشم دوختند، بیشتر صادق است. اگر کمی به عقب برویم و به سیاره زمین نگاه کلی بیاندازیم، می بینیم که چقدر همه چیز به هم پیوسته و در هم تنیده هستند....

27 دی 1398

طرز تهیه خوراک چاودر مرغ و سیب زمینی

اگر از غذاهای معمول و تکراری خسته شده اید، این بار می توانید چاودر (chowder) را امتحان کنید. این غذا شبیه سوپ یا خورشی است که اغلب با خامه یا شیر تهیه می گردد و انواع مختلف از دریایی گرفته تا سبزیجات را در بر می گیرد. طرز تهیه چاودر مرغ و سیب زمینی را در ادامه...

19 دی 1398